Поезія єднає нас!


Споконвічно людство захоплювалося неординарними людьми, які "підкорили слово", людьми, які вміють свої думки, переживання, спостереження не просто висловити, а майстерно  "закодовувати" у віршах, розвиваючи уяву та фантазію читача. 
Ми, українці, теж захоплюємося такими людьми; серед них такі "генії" слова, як Т.Г. Шевченко, Леся Українка, Максим Рильський.... Житомирщина теж багата талантами, саме тому бібліотекарі філіалу №7, Цапана І.О. та Юхимчук Т.О., вирішили організувати зустріч своїх маленьких читачів з неповторною дитячою поетесою, житомирянкою, Марією Антонівною Пономаренко, щоб разом насолодитися "мелодією поетичного слова". І сьогодні, у Всесвітній день поезії, ця зустріч відбулася. На "свято поезії" також були запрошені однодумці, справжні поціновувачі творчості М.Пономаренко, наші друзі, - бібліотекар ЗОШ №14, Тростенюк Алла Іванівна, бібліотекарі міських бібліотек-філіалів №12, 4 та 10,  Ковалевич Людмила Василівна, Попова Людмила Євгеніївна та Жевако Світлана Дмитрівна.
День поезії пройшов дуже жваво, наші читачі не тільки ближче познайомилися з поетесою, отримали книги з афтографом, а також доповнили "бібліотечне дерево" "Я рекомендую" новими листочками-рекомендаціями творів Марії Антонівни, які "полюбилися" найбільше.
Ми, бібліотекарі філіалу №7, дуже дякуємо Марії Антонівні Пономаренко за творчу зустріч та з нетерпінням чекаємо на наступну!



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Акція "Обміняй фішку на книжку" або "Шахи рулять"

Казкова зустріч або малята в бібліотеці