Геній слова і пензля

І мене в сем'ї великій,
В сем'ї вольній, новій,
Не забудьте пом'янути
Незлим тихим словом

Так сталося, що березень як подарував нам справжнього генія, так і забрав через 47 років... І у "Шевченківські дні" ми, бібліотекарі, "незлим тихим словом" щороку нагадуємо нашим читачам про видатного митця, сина українського народу, генія слова і пензля, патріота - Т.Г. Шевченка. І ми впевнені, що пам‘ять про нього "не вмре, не загине", допоки живий український народ!
Цьогоріч бібліотекарі, Цапана І.О. та Юхимчук Т.О., в рамках тижня Т.Г.Шевченка у бібліотеці вирішили провести квест "Мій Шевченко", щоб разом з дітьми ще раз почути "слово" Кобзаря, познайомитися з його художніми творами, нагадати, яке життя спіткало видатного українця. Допомогла нам у проведенні та організації цікавого уроку для своїх учнів класний керівник 4 класу, активна читачка бібліотеки, керівник методичної комісії вчителів початкових класів ЖНВК № 34, Комісаренко С.Л.  На зупинках квесту діти згадували роки життя Кобзаря, створили асоціативний кущ "Мій Шевченко", ознайомилися з картинами знаного художника, розповідали вірші напам‘ять, створили "Дерево знавців поезії Т.Г. Шевченка" тощо...
Ми дуже вдячні Світлані Леонідівні за плідну співпрацю, за бажання впроваджувати інноваційні методи та форми роботи на уроках та, звісно, за старанних учнів - наших активних читачів.
З нетерпінням чекаємо на наступну зустріч!
 

 

 
 
 
 
 



Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Акція "Обміняй фішку на книжку" або "Шахи рулять"

Казкова зустріч або малята в бібліотеці