Рушаємо у подорож!

Ми, бібліотекарі філіалу №7, дуже любимо наших читачів, любимо спілкуватися з ними. 
І наші маленькі книголюбчики після зимових канікул стали трохи сумувати, бо святкові дні пройшли дуже швидко і, якось, майже непомітно. А душа бажає ще свят і гарних вражень. 
Вихід - влаштувати у бібліотеці заочну подорож країнами світу, адже ще не всі країни зустріли Новий рік, багато країн мають цікаві новорічні традиції, про які хочеться розказати нашим читачам.
Саме тому бібліотекарі організували для дітей справжнісіньке свято-мандрівку з іграми, розгадками таємниць та солодкими призами, щоб пригода була приємною та солодкою.
На святі діти розгадували зашифровані записки від мешканців різних країн, згадували народні традиції проведення зимових святок в Україні, щедрували, засівали, колядували; мандрували до Італії, і, за прикладом італійців, викидали "негатив"; заглянули до Об‘єднаного королівства Великобританії і Північної Ірландії і під час конкурсу вітали один одного зі святами на англійській мові; відвідати Китайську Народну Республіку і познайомилися з тамтешніми звичаями та традиціями зустрічі Нового року.
Свято - вдалося, діти виявили бажання мандрувати з бібліотекарями і далі під час наступних заочних подорожей. Дуже дякуємо нашій активній читачці і колезі, бібліотекарю ЗОШ №14, Тростенюк Аллі Іванівні, за допомогу в організації свята для дітей!


 



 










 

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Акція "Обміняй фішку на книжку" або "Шахи рулять"

Казкова зустріч або малята в бібліотеці