Бібліотекарі - за інноваційні форми роботи!

Сучасний світ розвивається дуже стрімко, з‘являються та активно впроваджуються  нові технології в усі сфери життя...
Освіта завжди попереду, вона теж перебуває на шляху змін, НУШ (Нова Українська Школа) зобов‘язує знаходити нові шляхи здобування нових знань, все більше використовуються інформаційні технології на уроках, впроваджуються нові форми та методи роботи... 
Саме тому бібліотеки також змінюються, щоб відповідати новим вимогами часу, тісно співпрацюють з освітянами, впроваджують нові інноваційні форми роботи.

Прикладом такої співпраці став бінарний урок-заняття, який провели вчитель початкових класів, Комісаренко С.Л., разом з бібліотекарем філіалу №7, Марковою Т.М. у 4 класі Житомирського навчально-виховного комплексу №34 з теми: "Життєвий і творчий шлях Олександра Олеся. "З журбою радість обнялась...". Тема обрана не випадково, адже саме сьогодні, 5 грудня, виповнюється 140-років від дня народження видатного поета-символіста, талановитого драматурга, людини з непростою долею, але з сильним характером, - Олександра Олеся. 
Дуже дякуємо Світлані Леонідівні за бажання творчо співпрацювати, за залучення дітей до джерел літературного слова українського народу!




Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Акція "Обміняй фішку на книжку" або "Шахи рулять"

Казкова зустріч або малята в бібліотеці