Челлендж: 10 добрих справ до кінця року...

Зима... В повітрі вже пахне хвоєю та мандаринами, і вже зовсім скоро настане Новий рік... Кожен у цей період починає задумуватися, чи вдалим був цей рік, що доброго сталося, що планував, що виконав... І це такий період, коли кожен старається щось встигнути виправити або поліпшити у своєму житті.., хтось починає більше читати, хтось - робити вправи кожного ранку, щоб красивим зустріти Новий рік,  хтось - встигнути зробити те, що ще не встиг, але прагнув зробити у цьому році... 
Саме тому бібліотекарі філіалу №7 вирішили допомогти малим читачам зробити більше добрих справ у цьому році, щоб наступний рік був для них вдалим, а Дід Мороз не обійшов їхній дім, а приніс повний міх щастя, здоров‘я та добробуту у їхні сім‘ї.
Бібліотекарі прочитали з дітьми оповідання М.Коцюбинського "10 робітників", створили листівку-нагадування "10 моїх добрих справ" в техніці "Антистрес", а також зробили першу добру справу - погодували пташок, адже важко птахам приходиться взимку. Діти дали обіцянку робити добрі справи далі, записувати їх у листівку, а в новорічну ніч покласти її під ялинку в подарунок Діду Морозу.













Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Акція "Обміняй фішку на книжку" або "Шахи рулять"

Казкова зустріч або малята в бібліотеці