Літературно-спортивні змагання "Шляхетність, мужність, відвага..."


14 жовтня вся Україна буде відзначати 4 свята: Свято Покрови Пресвятої Богородиці, День захисника України, День українського козацтва та День художника. 
Бібліотека-філіал №7, звичайно ж, не змогла оминути увагою ці важливі для України та українців свята, саме тому бібліотекарі вирішили розповісти більше про ці свята дітям-читачам.  
А "Вчитися найкраще, - граючись", впевнені бібліотекарі філіалу №7, Цапана І.О., Маркова Т.М..  Саме тому було заплановано провести зустріч з читачами у формі літературно-спортивних змагань, які включають розповідь про Свято Покрови, про передумови виникнення козацтва, цікаві та маловідомі факти про козаків, розповідь про воїнів, які захищають Україну тепер, презентацію книг-новинок про козаків та сучасних захисників України. 
Оскільки зараз іде війна, спровокована агресією з боку Росії, то на захист України стали не тільки чоловіки, зараз в армії України служать і жінки, і День захисника України - це свято усіх наших воїнів. Саме тому змагання були проведені для усіх: і хлопчиків, і дівчаток.  Загартовували силу та витривалість дітей на конкурсах: "Козак - на усі танці мастак", "Сильний духом", перевірили отримані раніше знання на конкурсах: "Гострий розум - найкраща зброя" та "Інтелект і спритність".

Було дуже багато бажаючих відвідати цей захід, саме тому він проходив у два етапи.
На перший етап завітали учні 4-А класу ЗОШ №14, разом з бібліотекарем, Тростенюк Аллою Іванівною.






За жвавий розум, допитливість, кмітливість та величезну енергійність діти були нагороджені почесними призами - закладинками для книг з брендом системи бібліотек міста Житомира - "ЛІТТЕРА".


Другий етап - зустріч з учнями 4 класу ЖНВК №34 і класним керівником, Комісаренко Світланою Леонідівною. 
Діти дізнались більше інформації, закріпили отримані знання на конкурсах, потанцювали, поспівали патріотичних пісень... 
Дуже дякуємо Світлані Леонідівні за допомогу в організації зустрічі та за бажання навчити дітей вмінню черпати знання з різних джерел... 









Хіба у бібліотеці тільки читають - ні! Не тільки! Ми тут і танцюємо )))    


Пісні дуже полюбилися дітям )))


День 11 жовтня у бібліотеці-філіалі був дуже активним, але цікавим і драйвовим... Усіх зі святами! Приходьте до бібліотеки за новими знаннями та хорошими враженнями!
Пов’язане зображення

Коментарі

Популярні дописи з цього блогу

Акція "Обміняй фішку на книжку" або "Шахи рулять"

Казкова зустріч або малята в бібліотеці